Patetisk eller... ja, vadå?

Jag är inne på min femte semesterdag. Vissa kanske tycker att jag borde ligga på en strand i Grekland, eller segla i Stockholms skärgård eller nåt åt det hållet.. Men icke...

Jag sitter i min sommarstinna lägenhet och dricker dålig tysk smuggelöl och spelar singstar för mig själv... Är jag patetisk eller... JA, VADÅ?

//Erik



it, was an honest mistake...

Kommentarer
Postat av: S

Singstar är ju askul! Jag satt själv och skrålade till radion i bilen hem. Nu ska jag ta mig en Smirnov och montera en hatthylla. När jag körde förbi Krokslätt innan kunde jag inte undgå att tycka det är märkligt att vi lever ganska lika, parallella liv 2 hållplatser ifrån varandra. Så nära men... Ja, du fattar grejen (nostalgisk innan jag ens hällt upp groggen, det bådar illa).

2007-07-13 @ 22:26:28
Postat av: Erik

Haha... Ja, det ligger väldigt mycket i det du säger... Hoppas att det blir en god drink...

2007-07-13 @ 22:46:47
Postat av: Sister S.

Är inne på min sjätte semester dag och har hittils fröjdat mig genom att rensa i garderoben, rensa i klädkammaren samt rensat i bokhyllan. Nu återstår att rensa i landet (och tankarna) sedan är jag redo för nöjen:) Semester är vad man själv vill göra det till - det är lite som att skriva berättelsen om vad man gjorde på sommarlovet i skolan. Alltid var det någon dj-l som hade seglat i karibien, ridit på lamor i Nepal osv. medans man själv försökte fylla sidorna med hur trevligt (not) det hade varit på farmors lantställe. För att citera vår kära far närhelst resor kom på tal - tro mig jag har varit där - det var inget att se!
var nöjd med att du trivs i ditt eget sällskap - det är få förunnat!

2007-07-14 @ 12:42:13
Postat av: Jocke med foten

är det bara jag eller är det väldigt ironiskt att det görs reklam för "kryssning" och "charter thessaloniki" under ditt inlägg?
Men med tanke på hur den här "sommaren" varit hittills så kan jag inte klandra dig för att sitta inne och göra inomhusaktiviteter...själv har jag semesterdag 1 på måndag vilket tydligen ska bli sommarens första dag. vad tror du föresten, blir det ngn boll spelad på måndag?

2007-07-14 @ 19:39:41
Postat av: jocke med foten

inget nytt på länge nu erik...i vilket fall, nu går jag på semester för andra gången den "sommar". kan du få fundera på om det är en bra grej eller en dålig. i ju fler portioner man delar upp sin semester desto fler gånger får man frihetskänslan av att gå på semester...men semesterperioderna blir ju kortare, så det är ju inte riktigt samma magnitud på lyckan när mn väl går på semester..

2007-07-27 @ 16:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback