ROCKAR RÖVEN AV GAMMLA ROCK-RÄVAR.

Sitt och youtubar mig igenom dagen. Hittar massa schyst Thåström klipp och förundras över hur jävla bra han är, hur mycket rock han är och att han är så mäktig som han är.

Jag är den första att erkänna att jag tycker Thåström har gjort väldigt mycket mindra bra saker. Jag gillar inte peace love and pitbulls tiden speciellt mycket, och en hel del annat med, men vilken rocker han är. Så sjukt bra.

Tänker tillbaka till när jag var och såg honom och kent på "röda sten" för några år sedan. Jag var då ett stort kent fan och tänkte att kul att få se Thåström också men trist för honom att han ska gå på efter kent (de ansågs då vara jämnstora och avslutade varanna konsert var). OJ vad fel jag hade. Thåström rockade fullkomlig röven av Kent och var helt magisk. Det är fortfarande ett av mina starkaste konsertminnen trots, eller kanske tack vare att jag höll på att frysa ihjäl under Thåströms spelning.

Nu i sommar (2008) ska Thåström vara med (typ som förband men ändå inte) Kent ute på turnee. Det är nu helt klart att Kent är det största av de två och Thåström lite grann får rätta sig efter dem.

Jag hade gärna gått och sett Thåström, men i dags läget unnar jag inte Kent en krona. Sist de spelade ihop gick jag dit för att se Kent och såg Thåström som en bonus. I år går jag inte dit alls på grund av kent, trots att Thåström är där. Det är märkligt vad fort en människa kan byta åsikter...

//Erik

Long time no see...

Jag ska göra mig på ett comeback försök inom hockeyn och har startat en blogg för det ändamålet. Därför har jag varit borta en längre tid från den här bloggen. Kommer nog skriva väldigt sparsmaka här även framöver men det känns faktiskt lite som att den här bloggen har spelat ut sin rätt. 

Jag har inget att skriva om längre. Många vill säkert hävda att jag aldrig haft något att skriva om, ni har säkert rätt. De flesta av mina inlägg om jag tittar tillbaka på dem har varit precis som detta. Bara en serie med ord sammansatta till meningar att bilda någon form av mer eller mindre lättillgänlig distraktion.

Kände lite på ett skönt ord igår dock: Avsrkäde

Känn på meningen. "Han var ett avskräde till man, den värsta sorten i en sjö av avsykvärda individer" mmm, jag gillar det.

Lite blogg tips som ni säkert redan lagt märkte till

http://www.eriksson14.blogg.se

http://www.Pajaenstol.blogg.se

Rätt sköna bloggar båda två. Två killar som skriver om livet och sådär. Helt klart värt ett litet öga..

Catch you on the fl